Az lenne a PS3-hoz kapcsolódva, hogy mennyire nehéz billentyűzetről áttérni konzolra?
ha volt ps2-őd hamar vissza szoksz rá
Illetve ha van usb-s billentyűzeted és egered használhatod (nem minden játék veszi be a bill-t és egeret de van ami igen) [sajnos nem tudom hogy gta megy-é bill+egérrel]
eltérő ki, mennyire hamar szokja meg
nekem viszonylag lassan ment
GTA V-nél annyira nem vészes a dolog, inkább FPS-eknél
a lényeg hogy gyakorolni kell és bele jön az ember
Én véleményem szerint a PS3 kontrollere kényelmes és könnyen meg lehet szokni az irányítást.(Az én véleményem nem biztos hogy jó mivel első konzolom a PS1 volt és platformereken nőttem felés nekem a billentyűzet nem menne )
De az ismerősem akinek 2 éve van PS-e és eddig gépen
játszott szerint nem vészes könnyen meglehet szokni.
A Járműveket szerintem nem nehéz még ha billentyűzeten voltál akkor sem és azt mondanám az embert nem nehéz de mivel tudom hogy sok embernek nehéz volt elsőre ezért azt mondom mindenkinek más.
FPS az tényleg nehezebb (Ismerősöm szerint) de a többi nem vészes.
én egy hét alatt simán belejöttem a kontrollerbe, úgy hogy azelött soha nem volt semmilyen konzolom, és nem játszodtam szinte soha kontrollerrel
sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!