Mit tegyek? (Sims 3)
Figyelt kérdés
Beléptem "Appaloosa plains" városba, csináltam pár változtatást a városban, aztán beléptem a családkészítőbe, csináltam egy családot... Kiválasztottam a házukat, és amikor töltött be egy idő után leállt a töltés és úgy maradt. Tehát most csak térkép nézetből látom a várost, tudom mozgatni az egeret és tudok menni a kamerával is, de nem tudok közelíteni, nincsenek ikonok, nincsen családom, nem megy az idő se. Se kilépni (max hideg indítással), se menteni nem tudok. És az utóbbi miatt nem akarom kikapcsolni, mert akkor oda lenne az alkotásom... :( Valaki tud segíteni???2013. okt. 19. 11:27
1/3 hunbula válasza:
Sajnos lehet, hogy nem tudsz segíteni rajta. Én is ezért hagytam rá a simsezést, miiindig úgy tudott kifagyni, hogy a lehető legtöbb adat szálljon el. Ahhoz képest hogy milyen sok fejlesztés van benne és milyen drága hatalmasakat tud fagyni meg bugolni.
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos, tudom...
Bár ezt most sikeresen megoldottam! :))
2013. okt. 25. 16:38
3/3 ForeverWarrior válasza:
Szerintem máskor ha valami ilyen nagy dolgot válltoztatsz rajta mentsd el a várost mielőtt családot csinálsz. Meg ha az emberek jól sikerültek érdemes azokat is elmenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!