Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of legendsben hogy...

League of legendsben hogy lesz az a poszt/lane szerinti játékkeresés?

Figyelt kérdés
Valami olyasmit olvastam, hogy játék keresése előtt be lehet lőni, hogy hol akarsz játszani, adc/supp, mid, stb... Ez így mikor lesz vajon?
2013. okt. 18. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Gondolom lesz egy panel, ahol Solo játékosként bejelölheted, hogy mit akarsz játszani, és összesorsolásnál már nem kell foglalgatni, mert aszerint, hogy mit választottál olyan csapattársakat kapsz, akik kiegészítenek. Tehát nem lesz a vita, hogy ki foglalta be először a szerepet.

Pl. bejelölöd, hogy Mid-re akarsz menni, és rajtad kívül 4 ember még jelöl másik lane-et, akkor azokkal tesz össze.

2013. okt. 18. 19:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak kérdés, hogy mikor? :)
2013. okt. 19. 15:01
 3/6 anonim válasza:
Új season-ben azaz nov. 11 után, de akkor még átállás lesz egy darabig az új seasonre, tavaly kb 2 hónap volt
2013. okt. 29. 15:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor még az a szerencsém, hogy supporttolni szoktam, arra nincs túl nagy tolongás :)
2013. okt. 29. 20:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is várom már. Mindenképpen kevesebb supportot pickelő lesz, az halálbiztos. Legtöbb az midest fog választani. Nem értem, miért vannak ennyire beleszeretve a solotopba meg a midbe, szerintem junglernek lenni a legjobb, mert senki nem kritizálja a farmodat.
2013. nov. 4. 14:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Én eddig talán kétszer játszottam a susnyásban, de ott meg az a para, hogy akármikor rád ugorhatnak hárman, nem?
2013. nov. 4. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!