Zoli024 kérdése:
NBA 2k12 Hogy kell bedobni a büntetőt?
Figyelt kérdés
PS2 Konzolon játszok vele. Már lassan felrobbanok, hogy akármit csinálok nem megy be! Hogy kell bedobni? milyen gomb kombinációt kell lenyomni hogy be menyen? Nagyon fontos lenne mert emiatt egy csomó meccset elvesztek.2013. okt. 17. 22:13
2/4 A kérdező kommentje:
1. nem vagyok az öcséd, se senkid
2. nem találtam semmi tutorialt, se a youtube-n se máshol
3. ha nem tudsz segíteni miért írsz ilyen baromságot
2013. okt. 17. 22:55
3/4 anonim válasza:
csak a dobás gomb kell, csak nem midnegy meddig tartod lenyomva-ez minden játékosnál változó... De segít a gép a dolgodban annyit, hogy miután eldobtad a labdát kiírja, hogy mikor engedted fel a gombot.
too early - túl korán ->később engedd el
too late - túl későn ->korábban engedd el
ezek között vannak átmenetek persze, a slightly early, late azoknál ár általában bemegy a labda, de csak excellentnél megy be 100%osan
4/4 A kérdező kommentje:
nekem egyáltalán nem ír ilyet, kezdjük ott hogy a gombokkal eleve nem csinál semmit, csak az (R) hüvelykujj Joystick, de az is csak lefelé-jobra-balra reagál a dobásra, és nem tom nyomvatartani mert egyből eldobja
2013. okt. 18. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!