A Maffia 2-t megvettem és lengyel vagy milyen nyelven van és nem tudom át alakítani . Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. okt. 17. 15:31
2/8 A kérdező kommentje:
Steamen .
Mikor le volt árazva.
Még régen.
2013. okt. 17. 15:37
3/8 anonim válasza:
Elég érdekes a dolog, nem kellene lengeylenek lennie akkor. A telepítés során nem választottad ki te a nyelvet? Telepítsd újra és figyelj oda. Ha tényleg sehogy sem lehet angollá változtatni, akkor fordulj a Steamhez.
4/8 A kérdező kommentje:
Semmi féle telepítő nem volt hozzá.
Beaktiváltam a kódot és kész. Egyböl steamre tette fel.
2013. okt. 17. 15:43
5/8 anonim válasza:
Akkor mégse a Steamen vetted ezek szerint! Csak Steames játék! Szóval hol vetted?
6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom már.
Kaptam egy kódot aktiváltam a kodot feltettem steamen és ennyi.
2013. okt. 17. 16:50
7/8 anonim válasza:
Nekem azt írja ki hogy XINPUT1_3.dll fájl hiányzik. Mi a teendő ilyenkor?
Azt írja hogy direct x 11 fent van. De ha letöltöm ezt a .dll-t akkor egy következőt kér.
Segítsetek légyszi!
8/8 Kiki555 válasza:
tölts le 1 magyarosítást vagy angolosítást én ezt megtettem és ment az általam kiválasztott nyelven
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!