Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Halloween-i versenyek a...

Halloween-i versenyek a blogomnál?

Figyelt kérdés
Mivel hamarosan itt a Halloween, és hogy izgalmasabbá tegyem a blogomat kitaláltam egy bizonyos Halloween Weeks-et, ami arról szól, hogy a hetekben csak Halloween-os bejegyzéseket rakok majd ki, és ki is találtam egy úgynevezett Halloween Weeks-es játékversenyt, amiben feladatokat kell teljesíteni, és aki a legvégére a legtöbb pontot szerzi nyereményben részesül, viszont nem jut annyi feladat az eszembe. Eddig gondolkodtam a Halloween-i totón, ötletes jelmez, versírás, stb. Nektek milyen ötleteik vannak a játékversenyemhez?

2013. okt. 14. 17:58
 1/2 anonim ***** válasza:
NEM Amerikában vagyunk! Inkább irodalom,matematika vagy hasonló versenyeket találj ki.
2013. okt. 14. 18:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség(már bocsi előző komizó), miért ne csinálhatna halloweeni versenyt,csak mert nem Amerikában vagyunk? A sulim mindig ünnepli ezt,és vicces angol játékokat,meg tökfaragásokat csinálunk. Szerintem jó ötlet,és könyörgöm ne szóljon már minden a tanulásról! Este 6-7ig tanulnom kell, egy blogra nem fogok azért felmenni,hogy még matek versenyt nézzek...

Nekem tetszik az ötlet! Priviben ha kész küld el a blogod,és én részt veszek!:)

2013. okt. 16. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!