Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gaming PC-t akarok összerakni,...

Gaming PC-t akarok összerakni, mit gondoltok egy ilyen gép jó lesz?

Figyelt kérdés

CPU: AMD FX 8320 FD8320FRHKBOX, 3.5GHz, 16MB, Socket AM3+

GPU: GIGABYTE R779OC-2GD AMD Radeon HD 7790, 2048MB GDDR5, 128bit

RAM: 4GB ddr3

Alaplap: ASROCK 970 PRO3 R2.0

Táp: Még nem tudom, valami 500 wattos

2013. okt. 13. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, nem lesz jó. A ram egy mai játékhoz már nem elég, a többi sem túl erős..
2013. okt. 13. 20:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem Fx 6100-as van, leszarozták eztis, de nincs olyan game, amit ne vinne minimum high-on :D És 8 giga ram hozzá, szerintem kicsivel több, de megéri még rakni hozá 4-et :)
2013. okt. 13. 20:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Kedves első kommentelő, lehet hogy nem olyan erős a többi alkatrész, de nem mindenkinek van 400k forintja egy PC-re.. Az a 4gb ram amúgy csak kezdetleges, valószínűleg lesz ott több is, de még meglátom.
2013. okt. 13. 20:28
 4/5 anonim ***** válasza:

4 GB memória egyelőre elég szerintem, ha úgy használod, mint egy normális ember. Nekem is ilyen a videókártyám, úgyhogy tudom ajánlani, de azért ajánlom a Prohardver fórumán lévő "Milyen asztali számítógépet vegyek?" topikot, ott csak beírod az összeget és a célokat, amire használnád, majd összerakják neked a lehető legjobb gépet.

Többnyire a szakmában dolgozók írnak oda, vagy azok, akik eléggé értenek hozzá. Én is ott kértem segítséget, nagyon tudom ajánlani a helyet.

2013. okt. 13. 21:15
 5/5 anonim ***** válasza:

A VGA inkább legyen 256 bites minimum és 2 giga helyett, csak 1.

Hidd el, a több bit jobb, mint a több mega.

1024 mega videómemóriát sem használsz ki soha, nem hogy 2048-at.

2013. okt. 14. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!