Mi a véleményetek az új német páncélvadász ágról a World of Tanks-ban?
Ha valaki próbálta őket teszt szerón írja meg hogy szerinte milyenek? Vagy így ránézésre milyennek tűnnek? Előre is köszönöm a válaszokat.
Nos én kipróbáltam őket...
Sokan leszólják a új tankokat, de szerintem nem olyan vészesek. Jól sebeznek és gyorsan töltenek, de páncéljunk nagyon nincs. A Wt auf E-100- nak van egyedül adata a tornyáról:
Toronypáncélzata 20 mm XDDD Egy Ltraktor is át tudná lőni.
Kinézetre eléggé furcsák, máshogy nem tudnám jellemezni őket, igazából az alvázaik ugyan olyanok, mint ami a nevében van pl: Waffenträger(Wt) auf E-100, azaz E-100 alvázra van rádobva a torony.
Kis érdekesség a nevével kapcsolatban, hogy a nevét eltolta a Wargaming, mert lefordítva a Waffenträger fegyverhordozót jelent és nem tüzért, vagy löveget :D
Remélem kielégítő volt a válaszom, ha többet akarsz tudni nézd meg ezt a videót.
youtube.com/watch?v=CTiRm26pSPA
nekem tetszenek. bár a páncéljuk nincs az tény, de hatalmas a tűzerejük. (igaz hogy tier 10-ben a 275mm átütés nem valami jó egy TD-hez képest)
na meg hogy a tier 7-en csak 15 lőszert képes vinni az valami vicc. remélem az javítani fogják legalább egy 25-re vagy 20-ra. már a 20 is jobb lenne.
A jellemzőik:kicsi páncél de hihetetlen nagy tűzerő...
Én majd elindulok azon az ágon,remélem nem fogok csalódni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!