Kezdő vagyok és, a Minecraftban hogy kell elmenni/csinálni olyan mapokat ahol többen is vannak?
Huh. Ez kicsit nagyon hülyén fogalmaztad meg.
Az a multiplayer amire te gondolsz!
Elindítod a Minecraft ot és a Singleplayer menü alatt lesz egy Multiplayer menü(Többjátékos ha magyar ra van állítva neked) aztán ott van olyan hogy Direct connect vagy Add server(Közvetlen csatlakozás, Szerver hozzáadása) a neten beírod, hogy Minecraft server vagy ha magyart akarsz minecraft szerverek ott kimásolod az ip-t amit adnak és beírod a direct connect vagy a add szerver hez. Indítani szervert meg így tudsz hogy felmész a minecraft weblapjára ott a download és ott letöltöd a szerver exet.
De hogy ne bajlódj vele itt a szerver letöltési linkje.
Ja és ha nem eredeti a minecraft od akkor katt kettőt a exe re várd meg míg Done-t nem ír ki majd zárd be ott nyisd meg a server.cfg t (vagy properties már nem tudom) és ott lesz olyan hogy online_mode true a truet cseréld le false ra vagyis így nézzen ki. online_mode false és akkor fel tudsz menni. Ha rútered van ajánlott a hamachis ipt használni szerver indításkor kivéve ha tudsz port forwardingolni
Multiplayer gomb, és ott hozzá kell adni azoknak a szervereknek az elérését, ahová fel akarsz menni.
Ez lehet ip + port, vagy rendes cím (vett domaint).
Létrehozni multiplayer világot már nehezebb kezdőként. A megadott linken (nem én voltam az) letöltheted a szervert, amit futtathatsz, viszont ha nincs szervergéped, akkor a hamachi-t vagy tunngle-t ajánlom (másoknak is fel kell tudnia csatlakozni a te IP-dre).
Itt egy vidi hozzá:
http://www.youtube.com/watch?v=_bl98xFzty0
Vidiben megmutatják mit kell és/vagy érdemes cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!