Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ismeri valaki ezt a régi...

Ismeri valaki ezt a régi számítógépes játékot? '98-2000 környékén a sulinkban volt a gépeken, ha jól emlékszem, a Cartoon szó benne volt a nevében! (bővebben a részletes leírásnál)

Figyelt kérdés
Igazából egy egyszerű színezős játék volt, lehetett választani helyszíneket (volt egy udvari medencés, talán valamilyen bárpultos is), meg sokféle karakter volt megrajzolva (normális emberek) többféle pózban, tehát egyfajta jelenetet lehetett beállítani, utána pedig kiszínezni. Azért keresem, mert gyerekként nagyon oda voltam érte, és most szívesen megnézném újra, hogy milyen is volt. Ha valakinek rémlik, legyen szíves megírni! Köszönöm!

2013. okt. 12. 19:13
 1/1 anonim válasza:
ezt ismertem én is:D valami mickey egeres cucc volt nem?
2013. okt. 23. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!