Játszol a Csábításból jelessel?
Figyelt kérdés
Ha igen, melyik epizódnál tartasz?
Hány karaktered van? :)
----------------------
Nekem 5 karakterem van, és az 5. epizód elején tartok most mindegyikkel.
2013. okt. 12. 15:50
1/11 anonim válasza:
nekem 2 és mindkettővel a 9. epizódot várom,most akciópontot gyűjtök addig:) Az egyikkel megcsináltam a Halloween-os részt :)
2/11 anonim válasza:
Nekem 2 van, és most kezdtem mindkettővel 3 napja. Szóval még csak az elsőnél (mindkettővel)
4/11 A kérdező kommentje:
De jó nektek! *.*
Én most 3 karakteremmel az 5. epi legvégén, 2-vel pedig már a 6. elején járok. :)
2013. okt. 19. 20:24
5/11 anonim válasza:
nekem 1 van, volt kb. 4-5 felhasználóm csak kitöröltem, a főkarakteremmel a 9. epizódot várom és gyűjtök!
nevem: Lillie
6/11 anonim válasza:
Nekem 3 van. Az egyikkel a 8. elején tartok, a másiknál a 9.-et kezdtem ma a 3.-at pedig ma csináltam, így hát első.
7/11 anonim válasza:
1 karakterem van,és 9. epizód pipa....és nincs több(magyaron):"(
10/11 anonim válasza:
előző:Nataniellel végig:)
amúgy a tengerparton is meglehet találni azt akit akarsz;))akit érdekel írjon privit;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!