Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » RGH-s xboxon lehet gta5...

RGH-s xboxon lehet gta5 online-t játszani?

Figyelt kérdés
ha igen, hogyan? a cod black ops 2 megy onnline, de semmi más nem
2013. okt. 12. 15:40
 1/4 anonim ***** válasza:
ha van Dual-Boot akkor igen, egyébként nem
2013. okt. 12. 22:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Az micsoda? És bocs ha idióta vagyok, de honnan lehet beszerezni?
2013. okt. 13. 08:47
 3/4 anonim válasza:

Alap RGH esetében ugye csak offline-n játszhatsz eredeti és másolt játékokkal is. Azonban ha van egy dual-boot-os géped akkor ki be kapcsolhatod ezt a lehetősége, de online akkor is csak eredeti játékokkal játszhatsz.

Összegezve:

RGH: másolt és eredeti játékok -> csak offline

Dual-boot (RGH): másolt és eredeti játékok -> másolt: offline, eredeti: online IS

Remélem érted.

Beszerezni kb. 25 ezer forint (ebbe benne van az RGH is)

Black Ops-ozni pedig abba kéne hagyni lehet Online mert le leszel tiltva, de már lehet most le vagy.

2013. okt. 13. 11:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Black ops-szal system linken jatszok, úgy lehet olyanokkal akiknek ugyanilyen rgh verzió vagy mi van. Nemrég jöttem rá, csak system linkes játékokkal tudok ingyen online játszani. Már gondolkodtam hogy megveszem gtat (mert amúgy olyan dual-bootos az xboxom) de a live-ot úgy tudom havonta kell fizetni amimmeg nem pálya :/
2013. okt. 16. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!