Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » War Thunder játékban melyik...

War Thunder játékban melyik nemzetet húzod?

Figyelt kérdés
És miért azt választottad?
2013. okt. 12. 10:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Én mindegyiket, mert így marad változatos a játék számomra.
2013. okt. 12. 10:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát olyan nincs, valamelyiket csak favorizálod! Amúgy még lenne egy kérdésem, pilóta pont húzása vadászóknak és bombázóknak hogyan nyomatjátok a pontokat?
2013. okt. 12. 10:56
 3/7 anonim ***** válasza:
először oroszt és japánt húztam, de a japán ág nem tetszett annyira (level 6) így most az oroszt húzom.
2013. okt. 12. 13:51
 4/7 A kérdező kommentje:

Japán nekem se, se komoly tűzerővel nem rendelkezik, páncélzata se nagyon van, előnye hogy jól manőverezhető gyors gépek.

Bombázójuk a H6K4 szinten elég durván néz ki, sok rajtuk a gépsuskás, viszont könnyen kilőhető a legénység, és a motorja se bírja sokáig, viszont több bombát képesek cipelni, viszonylag pontosak.

Oroszok meg nekem is bejönnek, jó a tűzerejük gyorsan ki lehet velük gyújtani az ellenséges gépek motorját!:)

Bombázójukat még nem teszteltem, remélem azok bírják a strapát a japán bombázókhoz képest.

2013. okt. 12. 14:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Én németekkel tolom 6-7 szint környékén vagyok, és kerülöm az összetűzést a Beaufighterekkel, spitfirekkel, Jakokkal. És a vadászat helyett rámentem most a bombázásra stukákkal, így 10-15 egységet kiszedek egy körben.

bár a csatáim 90%-a úgy zaljik, hogy lő felém 2-őt az ellenség, pilóta meghal, és ennyi, k..rva izgalmas.

2013. okt. 12. 15:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát ezaz, és gondolom arcade nehézségi szinten tolod, és komolyan olyanok a sérülések mintha a valóságos lennének beállítva...
2013. okt. 12. 16:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Én a brtteket választottam elsőként, de nem bántam meg. Szerintem jók a gépei főleg a Hurricane és a Gladiátor. De mindegyik országom legalább 2-es szinten van. A németeknek erős a sebzésük, de lassúak a gépek. A japánoknál gyorsak a gépek, gyenge sebzéssel viszonylag nagy páncéllal. Az oroszoknál lehet a legkönnyeben fejlődni, csak nincsenek heavy bombázói. Az amerikaiaknál a bombázók a legjobbak.
2013. okt. 14. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!