Barnaboldizsar12 kérdése:
Milyen Xbox játékok vannak pc-re?
Figyelt kérdés
Sziasztok kaptam egy Xbox kontrollert pc hez de nem tom milyen játékok vannak hozzá! Kérlek segítsetek!2013. okt. 11. 18:36
1/6 anonim válasza:
Nem csak xbox játékok pc verzióihoz jó. Sőt azokhoz sem jó minden esetben. Bármely játékhoz jó, ami lehetővé teszi a kontrollerrel való írányítást. Itt egy lista:
2/6 A kérdező kommentje:
Nem értem a válaszod.Vettem egy Xbox 360 kontrollert DE PC-RE és pl a minecraft sem müködik vele milyen játékok működnek a kontrolleremmel?
2013. okt. 11. 18:57
3/6 A kérdező kommentje:
Ja és azt kifelejtettem a kérdésből hogy meglehet e oldani azt hogy a kontroller működjön a Star Conflict nevü játékban?
2013. okt. 11. 19:04
4/6 anonim válasza:
Nézd meg a listát, amit linkeltem. Azokhoz például jó a kontroller.
5/6 anonim válasza:
A PC-s Minecraft gondolom nem támogatja a kontrollert. Sokkal hamarabb készült, mint az Xbox360 verzió, és utólag nem rakták bele. Attól, hogy valami elérhető mindkét platformon, NEM BIZTOS? HOGY ENGEDI A PC-s a kontrollert. Használd a linket.
6/6 A kérdező kommentje:
De a Star Conflict ot meglehet oldani valahogy hogy működjön gamepaddal?
2013. okt. 11. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!