Letöltöttem a Rayman Legends BlackBoxot Feltelepítettem de induláskor azt írja, . Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Black Box DLL torrent (Az eljárás belépési pontja uplay_r1. UPLAY_HasOverlappedOpertionCompleted) nem található a Dll-ben (uplay_r1_loader. Dll) " megpróbálam letölteni egy dll fixert az se segítet megpróbáltam ujratelepíteni akkor is ezt csinálta és letöltöttem a Cplinter Cell BlackList Black Boxot és ugyanezt csináltame Steam_api.Dll2013. okt. 8. 06:31
2/3 anonim válasza:
Valami hiányzik a gépedről, remélem crackelni tudsz
3/3 A kérdező kommentje:
tudok crackelni de ez Black box ez már fel van crackelve de vlami hiba van a gépemen
2013. okt. 10. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!