A resident evil 4 elején amikor menekülni kell a nagy kőtől azt írja ki 5+6 megnyomom oszt nem reagál mit csináljak szerintetek?
a konzolos gombokat irja ki, nem a billentyuzet 5-6 at
azokkal a gombokkal felreugrani lehet, a billentyuzeten a ctrl alt vagy a shift -et kell lenyomni ha jol emlekszem
Na, igen. A gombokba bele kell szokni. Egész hosszú ideig elvittem, ha jól tudom, a kastélyos részig, ahol ilyen csuklyás alakok el akarják a csajt (asszem Mia) rabolni. Én ott nem bírtam olyan gyorsan célozni a gombkiosztás miatt a sniperrel, és mindig elszúrtam. amire emlékszem:
Bal Shift - célzás
Enter - lövés
Jobb Shift - késelés
Numpad 5 vagy 4 - újratöltés
ha jól emlékszem, akkor az inverntory-ban is Num Pad-dal lehet navigálni (lásd nyilak)
és talán E vagy F az interakció, és volt valami a Space-szel is. Bocsi, nagyon rég toltam, ennyire emlékszem :D Egyébként ki kell tapasztalni sajna a gombokat. Renélem, jól informáltalak és hasznodra válik!
na megint amikor össze van kötözve egy másik emberrel azt írja ki:1
2 akkor mit kell megnyomni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!