Hogyan tudnék trollkodni (szemétkedni) barátommal minecrafton?
TÖRTÉNET (NEM FONTOS ELOLVASNI)
Van 2 barátom a haver1 és a haver2 és van haver egynek egy barátja ő lesz a haver1haver találtam egy szervert és meghívtam oda haver 1-et mivel haver 2-t. egy csomó dolgot csináltunk először a vadonba aztán a telkekre csináltunk házat. utána meghívtam haver2-t őt is befogadtam a telkünkre tök jól megvoltunk csomó cuccot adtunk egymásnak .aztán egy nap haver1 valamiért a pincét szétrontotta és kirabolta teljesen a közös ládát. Ezért a telekről kitiltottam. haver2-vel nem volt semmi baj. aztán haver1 átköltözött haver1haver-hez nem is érdekelt. aztán haver2 talált egy módot hogy juthatna be haver1-ék házába. (persze a telkeken ha nincs addolva nem tud semmit csinálni). haver1 dühös lett és a feltörte haver2 fiókját. és mivel az én telkemhez hozzá van addva haver2 mindent szétszedett kivéve azokat amiket levédtem (saját ládám). Na ezt akarom durvábban megbosszulni.
5 ös jól mondja
AAADDDMMMIIINNN!!! bannoltasd le mind2-jük ip jét.
egy normalisabb szerón már betörésért bannt kap az illető... -.-
szerintem az ip bann elég nagy szivatas... -.-
neked nem lenne az???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!