Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tudnék trollkodni...

Balavány Vince kérdése:

Hogyan tudnék trollkodni (szemétkedni) barátommal minecrafton?

Figyelt kérdés

TÖRTÉNET (NEM FONTOS ELOLVASNI)

Van 2 barátom a haver1 és a haver2 és van haver egynek egy barátja ő lesz a haver1haver találtam egy szervert és meghívtam oda haver 1-et mivel haver 2-t. egy csomó dolgot csináltunk először a vadonba aztán a telkekre csináltunk házat. utána meghívtam haver2-t őt is befogadtam a telkünkre tök jól megvoltunk csomó cuccot adtunk egymásnak .aztán egy nap haver1 valamiért a pincét szétrontotta és kirabolta teljesen a közös ládát. Ezért a telekről kitiltottam. haver2-vel nem volt semmi baj. aztán haver1 átköltözött haver1haver-hez nem is érdekelt. aztán haver2 talált egy módot hogy juthatna be haver1-ék házába. (persze a telkeken ha nincs addolva nem tud semmit csinálni). haver1 dühös lett és a feltörte haver2 fiókját. és mivel az én telkemhez hozzá van addva haver2 mindent szétszedett kivéve azokat amiket levédtem (saját ládám). Na ezt akarom durvábban megbosszulni.

2013. okt. 7. 18:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. okt. 7. 18:26
 2/11 A kérdező kommentje:
hogy tudjátok miket mondjatok elmnondom hogy szerveren vannak telkek, veteránok adminok helperek, zmod-os és lockette-s levédés, a robbanások nem igazán működnek, más telkét nem lehet kiütni mondjuk ez alap, pluginok amiket felismertem lockette, zmod, plotme, warpos plugin elfelejtettem a nevét :D, és a boltos plugin. ezek alapján tájékozódjatok! előre is kösz! :D
2013. okt. 7. 18:29
 3/11 A kérdező kommentje:
amíg írtam a kommentet addig te kommenteltél 1. kommentelő gyors vagy! amúgy 13, fiú vagyok, haver1 (akivel trollkodni akarok) lány és haver2 fiú.
2013. okt. 7. 18:30
 4/11 A kérdező kommentje:
ja és LazuritCraftozok haver2-vel együtt haver1 meg hu-minecraftozik
2013. okt. 7. 18:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Mire valók az adminok?
2013. okt. 7. 18:41
 6/11 anonim ***** válasza:
Mondd meg haver1nek hogy már nem haragszol és épitsetek együtt valami szépet :D (pl Hamachis szerveren) és amikor kész vagytok és nincs ott haver 1 akkor tegyel alá tnt t és ha megint belép robbantsd fel a szeme láttára! :D
2013. okt. 8. 07:45
 7/11 Prym ***** válasza:

5 ös jól mondja

AAADDDMMMIIINNN!!! bannoltasd le mind2-jük ip jét.

egy normalisabb szerón már betörésért bannt kap az illető... -.-

2013. okt. 8. 18:56
 8/11 A kérdező kommentje:
nem az nem jó nem banolni szeretnék akkor nem tud többet felmenni és nem szivathatom meg többet valami mást lehetne? amúgy nem muszály annyira minecrafton elég ha csak gépen van. És már most kapott tőlem egy-kettőt.
2013. okt. 8. 21:19
 9/11 Prym ***** válasza:

szerintem az ip bann elég nagy szivatas... -.-

neked nem lenne az???

2013. okt. 10. 11:21
 10/11 A kérdező kommentje:
túl durva. bocas azért én annyira nagyon nem vagyok szemét... ^-^ már vagy 1 hónapja történt az hogy meghívtam...
2013. okt. 11. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!