WOT-ba a 7-es prémium tankok ugyanugy hozák kreditett mint 8-asok és melyik 7 ajánlanátok?
szia. nem tudom, hogy menyi a karmolási különbség, de szerintem annyira nem sok. én igazából nem ajánlok 7-es prémiumot mert egyik se annyira jó. meg ez attól is függ neked mi jön be jobban a TD vagy a MED mert csak ez a kettő van.az orosz TD egész jó ágyúval rendelkezik. a brit TD-nek remek a páncélja de az ágyú gyengébb szerintem (nagyon gyors, de kicsi sebzés, és kicsi átütés). a német MED pedig szerintem az egyik legrosszabb a 3-om közül (ez csak az én véleményem, és lehet más kedvence) a legnagyobb hátránya hogy hatalmas egy MED-hez képest.
de szerintem várj még egy kicsit mert 8.9-ben 3 új prémium is jön. (nem tudom milyenek, és hányas szintűek)
de azt hiszem japán, amcsi, és orosz lesz. (nekem egész jónak tűnnek)
a helyedben én megvárnám még ezeket.
remélem valamennyit segítettem. ha valamit kihagytam, vagy esetleg tudni szeretnél nyugodtan írd meg privátba. :)
bocs most veszem észre hogy karmolást írtam oda XDDD
természetesem farmólas akart lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!