Folyton AIMOZIK a sok **** Counter Strikeon! Mit csináljak?
Már nagyon elegem lett abból hogy folyton aimoznak a szervereken a csicskák! Azt szeretném kérdezni, hogy hogy tudom nekik ezt kikapcsolni vagy valami vírust/trójait/destroyt ráküldeni? Vagy lehet ezzekel valamit kezdeni azon kivűl hogy én is bekapcsolom az aimot?
A válaszokat előre is köszi! :)
jaj ha olyan egyszeru lenne hogy kikapcsolod masok aim-jat...
esetleg jatszhatsz eredeti szervereken
Szerintem az első arra gondolt, hogy levideózod a csalókat és azt megmutatod az adminnak, hátha kivágja őket.
De a magyar szervereket legtöbbjén egyrészt marha sokan csalnak, másrészt sokszor az adminok is tesznek rá, amíg őket nem ölik meg (igazából ehhez még cheat sem kell, ha olyan kedve van, kivág alapból is), harmadrészt a sok taknyos elrontja a hangulatot és hulladék lesz az egész. Ezért utálom, ha a szerveren lehet beszélni, mert teret kapnak az idióták.
Rendben akk videó lesz belőle ! :)
Köszi
Ha bekapcsolod teis az aimot, akkor te sem vagy különb azoktól az alakoktól, akik aimmal mennek fel. Nem ez a megoldás, hanem ezek:
1) Mennyél át másik szerverre. van egy csomó magyar szerver, tessék: [link]
2) Ha ismered azon a szerveren az admin, akkor kérd el az elérhetőségét, és ha van aimos, akkro szólj neki hogy bannolja ki.
3) Vegyél admin jogot és akkor tudsz bannolni.
4) Játssz másik játékkal.
Ezek a lehetőségek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!