Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen jó stratégia-akció...

Milyen jó stratégia-akció jellegű játékokat ismertek?

Figyelt kérdés
Olyanokra célzok,amiben van egy hősöd is.Nem a Heroes : Might and Magic jellegeket akarom,hanem mondjuk valami Red Alert-hez hasonlót,vagy a régi Lord of the Ring-es PC-s játékokhoz hasonlókat,csak persze újabbat,aminek szép a grafikája,és nem is ezt a Total War: Rome 2 kakát,mert alap nem szeretem a régebbi időben játszódó játékokat,és hős sincs benne.Viszont grafikailag egészen jó.A gépem elég erős,tehát a gépigénnyel ne törődjetek. Az is jó pont,ha a hősödnek van külön képesség fája ( talentja ).

2013. okt. 5. 16:07
 1/7 anonim válasza:

Nos igaz hogy nem vaalami uj játék , de nekem még mindig egy favorit :)

warcraft 3 the frozen trhone

2013. okt. 5. 16:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen,a Warcraft jó játék,de nem mondanám rá hogy stratégiai,én úgy értettem,hogy pl te építesz is benne,a csapatodat is te hozod stb... mint az általam említett játékokban
2013. okt. 5. 16:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Warcraft III-egy felülnézetes stratégiai játék...
2013. okt. 5. 17:19
 4/7 A kérdező kommentje:
De nem olyan amilyet én akarok,nem teljesen stratégiai... nem te kreálod a kis szövetségeseket,nem építhetsz építményeket stb...mondom,egy Red Alert vagy egy Lord of the Ring szerű új játékot keresek,ami nem a Total War:Rome 2
2013. okt. 5. 18:50
 5/7 anonim válasza:
Blizzard: Diablo
2013. okt. 11. 17:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez is inkább egy Warcraft -hoz hasonló játék,mondtam,nem ilyet szeretnék.
2013. okt. 13. 12:44
 7/7 kaszás29 válasza:
Spellforce 2 shadow wars lehet bejön neked....
2013. dec. 24. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!