Online kaszinóknál lehet csalás? (stargames.com)
Véletlenszerűen tettem egymás után a piros-feketére. Kb. 100 pörgetésig semmi gond nem volt, nagy átlagban fele fekete, fele piros volt.
Ezután viszont egymás után 14 pörgetésen keresztül mindig a másik jött ki, mint amire tettem... azért ez elég fura!
Lehet olyan trükk ezeken a honlapokon, hogy ha valamennyit nyertem, akkor azt "szedje vissza"? Vagy tényleg csak pechem volt 14 körön keresztül?
Összességében még pluszban álltam meg és kivettem a nyereményt, de erősen gyanús nekem ez az egész.
Előfordul ilyesmi, csakúgy, mint például hogy egymás után 14-szer jön fekete (és te akár feketére teszel, akár pirosra). Én egy másik oldalon játszottam piros vagy feketét, többnyire tét nélkül, abszolút 50% az esély mindkettőre, és mégis előfordultak ilyenek.
Azt nem tudom, hogy itt most csalnak-e/csaltak-e nálad, de ha nem, akkor csak pusztán peched volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!