Corgan kérdése:
Mit jelent az online kaszinókban a bónusz? Mivel rengeteg kaszinóban lehetőség van bónuszt kérni érdekelne, hogy mi az eljárás, ha tegyük fel berakok 100 eurot amire még rájön egy +100 euró bónusz.
Figyelt kérdés
A bónuszt ahhoz, hogy megkpajuk sokszorosítani kell, abban az esetben, ha már csak a bónusz pénzzel játszunk (ha már a mi saját pénzünket eljátszodtuk ) amit két hónap alatt nem sikerül sokszorosítani a kaszinó elvárásai szerint, akkor gyakorlatilag minden összeget, amit a bónuszból nyertél elvesztésre kerül a bónusszal együtt? Minden választ előre köszönök.2013. okt. 3. 11:57
1/1 anonim válasza:
Azt amit írtál azt sokszori olvasásra se nagyon tudtam megérteni. Elég hosszú mondat...
Ahogy én tudom, az ilyesmik úgy működnek, hogy a bónusz akkor íródik jóvá, vagy válik kivehetővé, ha eleget játszottál hozzá. Mondjuk felteszel 200 eurot, amivel kb 2 euronyi bónuszt "unlockolsz". Ha nyersz, mondjuk triplázod, akkor lesz a számládon 600 euro, de csak 98 euroval kevesebbet tudsz ennél kivenni (502-t). Ha visszanyered a 200-at, akkor 102 eurot tudsz kivenni, ha meg elvesztetted, akkor elvesztetted.
De valahova az kaszinó oldalán biztos le van ez írva, meg az is, hogy mekkora ez az arány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!