Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3 telepítésnél segítség?!...

Sims 3 telepítésnél segítség?! Aki tud segíteni az írjon már nekem!

Figyelt kérdés
2013. okt. 2. 09:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Írd a kérdéseket. Már jó párszor feltelepítettem a gépemre kiegészítőstül.
2013. okt. 2. 10:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Vedd meg, addig kuss.
2013. okt. 2. 10:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Az lenne a kérdésem,hogyha nekem az egyetemi évek fent van a gépen,de szeretnék telepíteni két kiegészítőt ami régebbi akkor feltehetem minden gond nélkül őket? mert kifelejtettem a leszáll az éjt meg pár cuccosat.
2013. okt. 2. 12:03
 4/8 anonim válasza:
Felrakhatod. A régebbi játékok vagy frissülni fognak, vagy futnak automatikus frissítés nélkül.
2013. okt. 2. 16:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Amúgy nem jön be annyira a sims3 :/ eddig azert nem jatszottam vele mert regi volt a gepem e alig futott rajta.most uj gep nagyon jol fut,de nem tetszik pl az iranyitas,az emberek feje,ruhaja,a grafika.te hogy vagy vele?
2013. okt. 2. 18:34
 6/8 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=VwrVMCgjl5k

Talán a sims 4 majd jobban tetszik :D

2013. okt. 2. 18:50
 7/8 A kérdező kommentje:
jaja :D csak azzal az a baj,hogy februárban adják ki kb,és akkor is még jó pár hónap mire le lehet tölteni,meg akkor ism még csak az alap lesz stb :/ de igen egyszer jó lesz:D
2013. okt. 2. 21:31
 8/8 A kérdező kommentje:
tyűű a vidit most néztem meg,és szeritnem a 4 lesz a tuti!:D ezt várom az első óta!!:D ennek nagoyn tetszik a grafikája és minden! a 3 szerintem nagyon nem oké,nem jön be ez a mai modern grafika fúj. a kettő még elment de az se volt az igazi.az egyet szerettem a legjobban,de abban alig volt lehetőség stb,pont erre vágytam egy feljavított egy :D na ezt szerintem meg is fogom venni :D eddig amúgy mindet megvettem kivéve a 3-at de nem is bánomxD
2013. okt. 3. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!