Mi lehet a baj a forma1 2012-vel?
Figyelt kérdés
Letöltöttem többször és több helyről is, de ugyanaz a hiba. Nagyon jó a játék, grafika, élmény, minden nagyon jó, de két nagydíj után nem menti le amit csinálok, és néha magátólkilépik a játékból. Nem a gépemmel van a probléma, mert egy új, és nagyon jó gépem van, ami simán viszi ezt a játékot is. Mások is tapasztalták ezt a problémát, tehát nem vagyok ezzel egyedül. Nagyon örülnék, ha valaki tudna segíteni.2013. okt. 1. 21:27
1/2 anonim válasza:
Hello! Nekem is ez volt a problémám, de update-tel megoldódott a probléma. a 12-es update-t kell rátenni és tökéletes. Rátettem és végigpörgettem a bajnokságot, probléma nélkül.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megkérlek szépen, linket küldesz-e, hogy honnan tölthetnék le, és ha nem csak installálni kell, akkor egy párszavas magyarázatot is kérlek, írj mellé.
2013. okt. 2. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!