Lehet beteg a simem Sims3-ban? Ha igen, hogyaN?
Figyelt kérdés
Sims2ben tudom, hogy lehetett influenzás is meg stb, de a 3-ban még sose volt bajuk. Csak érdekelne.2009. nov. 8. 09:25
1/8 anonim válasza:
:D ha ki akarod nyírni egyszerűbb ha bezárod... Amúgy szerintem a sims 3 ban nem lesznek betegek mert nincs tél mint a sims 2 évszakokban.
2/8 anonim válasza:
Nekem még sosem volt.
Ha meg szeretnéd őket ölni irj privibe és leirom az összes lehetséges módszert neked :)
3/8 A kérdező kommentje:
írnék, de nem írja ki nálad, hogy privát üzenet írása. nem megölni akarom, csak beteggé tenni.
2009. nov. 14. 20:13
4/8 anonim válasza:
utolsó:
Nem tudom miért nem lehet nekem írni. :(
próbálkozz itt.Nekem 1 nap alatt válaszoltak a kérdésemre.
5/8 anonim válasza:
De lehet beteg..én már nagyon rég óta játszom vele...május óta:) és nekem volt már..azt nem tudom hogy mitől sikerült de volt...tüsszentett meg köhögött.Meg ki is írta hogy beteg és pihenésre van szüksége.
6/8 A kérdező kommentje:
a sims3-ban? nekem még nem volt:S
2010. jan. 29. 17:15
7/8 anonim válasza:
az sims3ban igen:) de aztán hamar meggyógyult.azt sajna nem tudom hogy mi váltotta ki...nekem se tűnt fel, csak mikor már sokat tüsszentett meg köhögött
8/8 anonim válasza:
Nekem rengetegszer lettek influenzásak. Olyankor csak várni kell, pihenni és otthon maradni. Vagy ha ŐSZ VAN akkor el lehet őket küldeni a kórházba, egy influenza elleni oltásra.
Hányhat is de többféle okból:
-rossz kaját evett és gyomorrontása lett. De ez hamar elmúlik. :)
-terhesség ELŐJELE. De ez még az előtt van mielőtt megtudnád hogy terhes vagy hogy kiírja a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!