Melyik játékot ajánlanátok ps3-ra?
Sleeping dogs,gta4 vagy red dead redemption?
Köszönöm
(ha van hasonló ötletetek azt is szívesen olvasom :)
Aha God of War neked mióta lövöldözős ?
És azért ajánlja mindenki ezeket mert ezek a legjobbak.
A The Last of Us simán lehet az év játéka az Uncharted 2 meg élből az volt 2009-ben.
Ha neked nem jönnek be lelked rajta lehet játszani Skate-et v Ridge Racer-t, Fifa-t, F1-et.
Van választék bőven de az is biztos h nem az utóbbi címek miatt vesz az ember konzolt.
Én az olyan "csapból is folyó" címek miatt tettem mint a Killzone, Resistance, Uncaherted, meg is van mind, és meg van még a God of War 3.
De mondóm nem kötelező ezeket nyomni.
Viszont ha valaki X360-t akar venni és arra kér jó címeket akkor meg mindenki azt nyomja h Halo 3 Reach, 4 Forza 2-3 Horizon, Gears 1,2,3.
Azért mert az exclusive-ak a legjobbak az adja el a konzolt, de megtérül az ára.
És 100-ból 95 ember erre vevő, ezt ne értsd félre nem bántás csak azt gyártják ami milliós eladásokat produkál és az nem a Disgaea hanem az előbb leírt címek.
gow nem lövöldözős nem írtam le egyértelműen...
Lényeg h legtöbb exkluzív game lövöldözős azért írtam a dis-t ami exkluzív és nem lövöldőző
amiket még nem írtak
inFamous
Heavenly Sword
Kingdom Hearts 1.5 HD Remix
Sly Cooper
Ratchet and Clank
Jak and Daxter
Fat Princess
PSN-ről letölthető a legelső Silent Hill és Crash Bandicoot
még idén jön az Until Dawn, engem például az is érdekel
ja még Journey, flow és Flower
+ Twisted Metal 2012
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!