Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » WoW vagy Perfect World?

WoW vagy Perfect World?

Figyelt kérdés

Melyik játék a jobb és miért? Grafikai, tartalmi szempontból pl.

Csak az válaszoljon, aki tudja is, hogy melyik 2 játékról van szó...

2009. nov. 7. 20:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
71%
Minden szempontból Perfect World tetszik nekem jobban. Grafika, karakterek, questek, közösség... sokkal jobb a PW szerintem.
2009. nov. 7. 21:08
 2/22 anonim válasza:
35%

oké, a WoWnak egyértelmű, hogy jobb a grafikája, minden sokkal kidolgozottabb és szebb. Ha magát a jatékot nézzük azis jobb, ugyanis több a faj, vannak kasztok.

Az igaz, hogy a PW-be a karakteren sokmindent meglehet csinálni, de ezek nagyon lényegtelen dolgok, hiszen nem a karaktert nézzük, hanem játszunk.Én legalábbis.Abba is jobb, hogy megjelennek folyamatatosan az új kiegészítők, amik a térkép változtatásával, új helyekkel és új fajokkal jár, ami a perfect worldbe nincs, leszámítva az új helyeket.

Én csak azt tudom mondani, hogy a WOW ezerszer jobb játék.

2009. nov. 7. 22:06
 3/22 anonim válasza:
Teljes mértékben eggyetértek az elöttem kommentelővel.. a wow sokkal jobb.. ott lehet raidelni.. magasabb a színvonal is és sokkal jobb a jéték hangulata.
2009. nov. 7. 22:44
 4/22 A kérdező kommentje:
Szóval akkor 1:1 az állás... -.-
2009. nov. 8. 12:36
 5/22 anonim ***** válasza:

1. válaszolo aztmondta, h perfect world

2. valoszolo aztmondta h wow

3. valaszolo aztmondta h wow

es akkor 1:1? nemertem. vegulis nekem mind1

egyebkent a wow jobb szerintem. ha vannak barataid akikkel egyutt tudod nyomni nagyon elvezetes, mindig van uj kihivas benne.

2009. nov. 8. 20:06
 6/22 anonim válasza:
A wowban szinte kimeríthetetlenül sok plusz dolog van az alap raidelésen és pvp-n kívül , daily questek,proffok , world bossok , hogy párat említsek..grafika gyönyörű , Setek istenien néznek ki :)
2009. nov. 8. 23:41
 7/22 anonim ***** válasza:
66%
Perfect World ezerszer jobb annál a szarnál.
2009. nov. 9. 19:06
 8/22 anonim ***** válasza:
64%
nekem a Perfect World jobban tetszik
2009. nov. 9. 19:06
 9/22 anonim ***** válasza:
61%
mindenképp P.W.
2009. nov. 9. 19:07
 10/22 anonim válasza:
Mindkét játék nagyon hasonló és mindkettővel játszottam is elég sokat, de ha választanom kéne a WOW a nyerő... A grafikája még mindig jobb...
2009. nov. 9. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!