Miért szaggat a Call of Duty Black Ops?
Figyelt kérdés
Letöltöttem,telepítettem,crackeltem és amikor elindítom akkor az egész játék élvezhetetlen lesz a szaggatás miatt!Én nem tudom mi lehet a probléma ezért szeretnék segítséget kérni ez ügyben!(a többi COD fullon fut!(pl:modern warfare 2,3)2013. szept. 29. 17:16
1/8 A kérdező kommentje:
Ja és teljesen levettem a grafikát és a felbontást és még akkor is szaggat!
2013. szept. 29. 17:20
2/8 anonim válasza:
Milyen a processzorod? Mert ha 1 magos akkor az lesz a baj, mivel rosszul van optimalizálva. Próbáld meg a patcheket felrakni hozzá
3/8 A kérdező kommentje:
2 magos 3 Ghz-es
2013. szept. 29. 21:40
4/8 A kérdező kommentje:
pontosabban: AMD Athlon(tm)II X2 250 processor 3.00 GHz
2013. szept. 29. 21:42
5/8 anonim válasza:
Nekem pont olyanom van meg 4gb ram és Geforce 9800 GT 1gb DX10, és megy elég jól. A patcheket próbáld meg
6/8 A kérdező kommentje:
Az a furcsa hogy mostanában minden játék szaggat a gépemen az is ami eddig szaggatás nélkül futott a gépen!pl:Dead Space 3 eddig maxon futott most meg lowon is ugyanúgy szaggat mint maxon!Rohadt idegesítő!!!-.-"
2013. okt. 9. 19:11
7/8 anonim válasza:
Telepítsd újra a windowst vagy lehet hogy a videókártyád megy kifelé
8/8 A kérdező kommentje:
inkább a 2. xD
2013. okt. 10. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!