Mi a különbség a két kontroller között?
Találtam két kontrollert, amiket (állítólag) lehet PC-hez is használni:
Mi a kettő közötti különbség (az árakon kívül)?
Ha a kiválasztottból kettőt veszek (PC-hez, mert konzolom nincs) tudni fogom a haverokkal mindkettőt egyszerre használni egy gépen? Tehát külön-külön érzékeli a két kontrollert a gép?
Sok vicces kérdés :D Előre köszi a válaszokat!

Köszi. De akkor miért van odaírva, hogy "EZ A VEZETÉK NÉLKÜLI KONTROLLER MÁR PC-VEL IS KOMPATIBILIS"? Na min1, maradok a másiknál.
Ha abból 2-őt veszek és mindkettőt bedugom a gépbe, akkor nem egy kontrollerként érzékeli, ugye?

A drágábbhoz (PC-s) kapsz egy Wirelles Reciever-t is. Azt bedugod az usb-be és így működtethető a vezetéknélküli kontroller.
Az olcsóbbikhoz nem kapsz ilyet (mert ez az adóvevő már alapból az xbox-ba van építve)
Persze ha veszel hozzá ilyen Wirelles Reciever-t akkor már ezzel is tolhatod PC-n.
Azt sajna nem tudom hogy ez az izé hány kontrollert kezel egyszerre :/
De gondolom, ha kettőt veszek, két Wirelles Reciever-t kapok, amik külön-külön érzékelik a hozzájuk tartozó kontrollert, nem?
(Azt akarom elkerülni, hogy veszek két kontrollert, amikkel csak egy karaktert fogok tudni irányítani, érthető, nem?)

Köszi szépen, ezt jó tudni.
Csak már mindegy, mert vettem kettőt. Legalább ha kérdezik, van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!