Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A gta V-nek várhatóan milyen...

A gta V-nek várhatóan milyen gépigénye lesz? AMD phenom II x4 965 3.4GHZ Ati Radeon HD 7770 1GB 128Bit 8GB Ram ezen elmenne?

Figyelt kérdés
2013. szept. 29. 10:21
1 2
 11/12 counter ***** válasza:
picit nagyobb lessz mint a max payne 3-nak... talán nagyob lessz.talán
2014. jún. 26. 11:51
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia szerintem ilyen:

CPU: AMD Six-Core CPU

Ram: 6 GB vagy magasabb felbontáshoz 8

VGA: 2 GB AMD

Mielőtt bárki bármit írna erre,hogy milyen magas,vagy nem ért velem egyet elsőnek halgassa végig az indokom. Mert én játszom a Gta4-el,pár haverral ,de a hivatalos gépigénye amit van majdnem dupla gépigényt kér,mert nem csinálták meg elég jól a gta 4-et! Nekem az eredeti gta 4 jobban megy,mint a letöltött de persze nem fut fullon nekem se pedig gépigény szerint kéne (másoknak se)Pesze amit letöltöttek azt patchel lehet kicsit korregálni. De nem is az a lényeg,hanem a msotani játékokat nézzük akkor ez ahoz képest elfogadható szerintem!

Persze Amit gépigényt én írtam azt szerintem az ajánlott lesz,kicsit kisebb gépen is elfuthat minimumon! DE persze ez csak az én gondolatom

2014. aug. 17. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!