Eredeti FIFA 14 problémák? (a lényeg lent)
Szevasztok!
A probléma az, hogy az eredeti FIFA 14 és még jó pár eredeti játékom indításakor azt írja: "A FIFA 14 működése leállt".
A játékot biztos , hogy elviszi a gép tehát nem az a baj.
Egyébként a 13 is ezt csinálja ami szintén eredeti, ez azért furcsa, mert régen (kb 2 hónapja) tökéletesen ment minden játék.
Eddigi próbált megoldásaim:
1. Víruskereső (Avast,AVG): Talált 234 vírust, de a problémát nem oldotta meg.
2. Registry tisztítok stb. (Chica-PC,ASC): Találtak sok hibát és ki is javították, de természetesen ez sem oldotta meg a problémát.
3.Új videó kártya driverek(ezt még nem próbáltam): Videó kártya: NVidia GeForce 9500
Ha nem jön gyorsan válasz újra húzom, az biztos megoldja úgyis újra kéne már csak lusta vagyok :D
A válaszokat előre is köszönöm.
Megtaláltam a megoldást, ami a következő:
A tűzfalban a "Program vagy szolgáltatás átengedése a Windows tűzfalon" menüpontra kattintva egnedélyezni kell a FIFA 14-et.(jelen esetemben a(z) összes játékot és magát az originet is)
Nekem sajnos ez a megoldás nem ment, mivel egy vírus megfertőzte a tűzfalamat és elvette a rendszergazda jogom.
Hiába próbálom módosítani a beállításokat egy ERROR üzenettel kidob.
DE, ha nektek nem fertőzött a tűzfal gond nélkül futni fog, ha nem egy gép újratelepítés megoldja.
Én újratelepítem, mert nem megy a tűzfal, de nektek működni fog. Ha nem működik ez a megoldás írjatok és segítek, ha tudok. :)
Ha kell valami: skype: balint329
Facebook: Skonda Bálint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!