Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak szerintem szarabb a GTA...

Csak szerintem szarabb a GTA 4 mint a San Andreas?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon vontatott az egész, ahogy például lemegy az a szerencsélen orosz csóka a lépcsőn, vagy a kocsik. Azokon kiakadtam. Nagyon élhetetlenek. Rajta van a gépemen az SA meg a IV is de egyszerűen a IV nem köt le. mi a baj velem?

2013. szept. 29. 00:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
28%
Semmi. Sokan azon a véleményen vannak, hogy bár a 4 hűdejógrafikájú, meg újabb meg minden, de összességében gyengébben teljesít mint a korábbi részek. Én is inkább teszem fel a Vice City-t, vagy a San andreast mikor GTA-zni akarok, a 4 valahogy nekem se jött be. De az 5. résszel nem lesznek szerintem ilyen gondok.
2013. szept. 29. 00:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. tudtam h nem csak én vagyok ilyen kis retros :D
2013. szept. 29. 00:21
 3/11 anonim ***** válasza:
34%
GTA IV-el ment el nekem is a kedvem a dolgoktól, Előző 3 al mai napig játszogatok néha, de a IV kb addig volt fenn mig a fősztorin végigmentem 1*, a többi GTA-t meg nem is tudom hányszor vittem ki, V se fog meg nagyon, nem is vettem meg, majd talán egyszer ha nagyon unatkozok.
2013. szept. 29. 00:44
 4/11 anonim ***** válasza:
28%
nekem se jött be a GTA 4 halál unalmas... v 3x telepitettem ujra letöröltem , majd instaláltam , le fel le fel ... azt 1 év re rá , ps3-n 1.ik ismerősőmnél átvitte. kb pont akkor jöttem bele amikor má vége volt szerecsére... nem maradtam le semmiről ahogy gondoltam xD , de ja SA sokkal több embernek tetszik vice city is naon jo
2013. szept. 29. 01:06
 5/11 anonim ***** válasza:
43%

a Vice City és a San Andreas a sorozat legjobb darabjai

a IV nem teljesen azt hozta amit az emberek vártak

az V-tel még nem játszottam mondjuk, most azt isteníti mindenki

2013. szept. 29. 01:13
 6/11 anonim ***** válasza:
28%

Nekem a kedvenc GTA-m a San Andreas. Az számomra űbereli az összes eddig kiadott GTA-t (kivéve az 5.-et, azzal még nem játszottam)

A 4. nekem unalmas volt és nem volt meg benne az a GTA érzés :D

2013. szept. 29. 09:52
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

A GTA 4 nekem sem jött be ha a sztoriját vesszük figyelembe. Oké hogy nagyon jó a grafikája, meg ki lehet esni a szélvédőn, részletesebbek a törések, meg az esések is sokkal élethűbbek, de önmagában annyira nem köt le maga a játék.

Nekem is a sztorija az amin kiakadtam, legtöbbször olyan baromságok voltak benne hogy a hajam égnek állt, meg a végefelé lévő dolgot sem igazán értettem amikor az lesz az egészből már nem emlékszem pontosan hogy vagy az lesz a vége hogy Roman meghal vagy az én egyik csajom és ugye az elején is megkell ölni egy krapekot hogy ne Roman haljon meg. San Andreast például 5 ször pörgettem ki és utána is napokig elvoltam vele amikor még területeket kellett visszaszerezni, meg az extra dolgokkal. GTA 4-be nagyon nem is foglalkoztam ezekkel, ott leginkább az egyetlen szórakozásom az volt hogy szívathattam a rendőröket meg kiugrani a helikopterekből, vagy beteg állatmódjára hajtani az autóval ahol magamat meg mindenkit összetörök, ez nekem egy ideig jóvolt mert mégis újdonság volt az elején de hosszútávra nem tudott lekötni maga a játék. A küldetések párszor annyira vontatottak voltak hogy egyszerűen felidegesítettek egyes részek de annyira hogy már párszor repült a vezeték nélküli egerem a falnak vagy ami kéznél volt, és inkább nem is játszottam vele napokig.

A GTA 5-el még nem játszottam, nagyon videokat sem néztem róla, mert egyrészt PC re nincs kiadva meg amúgy sincs egy hűde erős gépem, még a GTA 4 nek is éppen hogy elegendő, másrészt újra pénzem nincs, konzolra, meg flashelésre pláne nincs pénzem egy játékért 10-15 ezret biztos nem adok ki letölteni meg tudtommal még nem lehet. meg amúgy sincs konzolom csak egy PS 2 es azzal meg kitörölhetem régi játékokkal elvagyok de újabb siker játéko közül csak elvétve játszogattam. a GTA 4 DLC-ivel sem játszottam mert hát min?

2013. szept. 29. 17:06
 8/11 anonim válasza:
34%

Elsőre engem se fogott meg, de egyébként jó, nem olyan vészes, nekem bejött!

Viszont, h jobb a San Andreas az tök egyértelmű, jobb a hangulata!

2013. szept. 30. 12:11
 9/11 anonim ***** válasza:
44%
Nekem a 4 a kedvencem, még a gépem is jobban viszi :D
2013. okt. 2. 20:49
 10/11 anonim válasza:
0%
Tudom, rég volt ez a kérdés de.. Valójában, nekem nincsen jó laptopom. De a GTA:SA-t viszi úgy ahogy kell. Nekem se jött be a GTA V Meg a GTA IV De most már elgondolkodtam azon, hogy igazából elég jó, de nincs hozzá jó laptopom. Gondoltam egy nap, hogy miért ne modolhatnám be a GTA:SA-t? Rákerestem neten: GTA SA GTA V mod. Erre, csak kidob kb 500 modot? :D Letöltöttem az egyiket néztem YT videót róla hogy kell berakni, feltelepítettem éééés... Nem futott valami jól. Néztem vidiket többi embernek milyen jól fut. Akkor elgondolkodtam, hogy igazából nem kell szarrá modolni csak egy pár modot be raksz a GTA:SA-ba és tök király/élvezetes. Kérdezőhőz írnám: Rakd be a Character Switch modot (keress rá YT-n) és próbáld ki! Hidd el, hozzá jön a kedved a GTA V-hez is :D De nem erőltetem csak egy tippet adtam, hogy nem olyan rossz az :) Amúgy én is inkább ilyen retrós vagyok :)
2016. jún. 25. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!