Csak szerintem szarabb a GTA 4 mint a San Andreas?
a Vice City és a San Andreas a sorozat legjobb darabjai
a IV nem teljesen azt hozta amit az emberek vártak
az V-tel még nem játszottam mondjuk, most azt isteníti mindenki
Nekem a kedvenc GTA-m a San Andreas. Az számomra űbereli az összes eddig kiadott GTA-t (kivéve az 5.-et, azzal még nem játszottam)
A 4. nekem unalmas volt és nem volt meg benne az a GTA érzés :D
A GTA 4 nekem sem jött be ha a sztoriját vesszük figyelembe. Oké hogy nagyon jó a grafikája, meg ki lehet esni a szélvédőn, részletesebbek a törések, meg az esések is sokkal élethűbbek, de önmagában annyira nem köt le maga a játék.
Nekem is a sztorija az amin kiakadtam, legtöbbször olyan baromságok voltak benne hogy a hajam égnek állt, meg a végefelé lévő dolgot sem igazán értettem amikor az lesz az egészből már nem emlékszem pontosan hogy vagy az lesz a vége hogy Roman meghal vagy az én egyik csajom és ugye az elején is megkell ölni egy krapekot hogy ne Roman haljon meg. San Andreast például 5 ször pörgettem ki és utána is napokig elvoltam vele amikor még területeket kellett visszaszerezni, meg az extra dolgokkal. GTA 4-be nagyon nem is foglalkoztam ezekkel, ott leginkább az egyetlen szórakozásom az volt hogy szívathattam a rendőröket meg kiugrani a helikopterekből, vagy beteg állatmódjára hajtani az autóval ahol magamat meg mindenkit összetörök, ez nekem egy ideig jóvolt mert mégis újdonság volt az elején de hosszútávra nem tudott lekötni maga a játék. A küldetések párszor annyira vontatottak voltak hogy egyszerűen felidegesítettek egyes részek de annyira hogy már párszor repült a vezeték nélküli egerem a falnak vagy ami kéznél volt, és inkább nem is játszottam vele napokig.
A GTA 5-el még nem játszottam, nagyon videokat sem néztem róla, mert egyrészt PC re nincs kiadva meg amúgy sincs egy hűde erős gépem, még a GTA 4 nek is éppen hogy elegendő, másrészt újra pénzem nincs, konzolra, meg flashelésre pláne nincs pénzem egy játékért 10-15 ezret biztos nem adok ki letölteni meg tudtommal még nem lehet. meg amúgy sincs konzolom csak egy PS 2 es azzal meg kitörölhetem régi játékokkal elvagyok de újabb siker játéko közül csak elvétve játszogattam. a GTA 4 DLC-ivel sem játszottam mert hát min?
Elsőre engem se fogott meg, de egyébként jó, nem olyan vészes, nekem bejött!
Viszont, h jobb a San Andreas az tök egyértelmű, jobb a hangulata!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!