XBox játékokra hol van garancia?
Figyelt kérdés
Az 576-ban kb. 2 hete vettem egy Disney Infinity játékot. Van rá úgy garancia, hogy, ha visszaviszem (mert rossz) visszaadják a pénzt? Blokkom is megvan2013. szept. 28. 21:51
1/7 anonim válasza:
Nem fogják visszaadni. Viszont beszámíthatják egy kis részét valamely másik játék árába.
3/7 A kérdező kommentje:
A talapzat nem tud kapcsolódni az xbox-hoz. Bedugom az USB-t és semmi :(
2013. szept. 28. 22:38
5/7 anonim válasza:
Ne haragudj édes öcsém, de ebben a kérdésben még nem volt rossz a játékod, csupán csak nem tetszett... -.-"
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__4884580-v..
És nem veszik vissza, főként nem azért, mert nem tetszik...
És szerintem nem rossz, mert az előző kérdésedben még jó volt...
Beszámítják az árát egy másik játékban...
6/7 anonim válasza:
Így igaz. Mert nem tetszik a játék vem veszik vissza.Írtam neked azért pár honlapot az előző kérdésedhez te nagyon okos. Máskor meg kímélj meg minket és magad az ilyen hülyeségekkel, mert ezzel magad égeted be.
7/7 A kérdező kommentje:
Senki nem kötelez rá, hogy válaszolj, vagy, hogy egyáltalán ELOLVASD! Nehogy még Te legyél felháborodva
2013. szept. 30. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!