Monster_HD kérdése:
Akitud nekem segíteni a permissions-öket beállítani a szerveremen? Az írjon alulra egy komit vagy Vegyen fel skypra Nevem: Boga1996
Figyelt kérdés
2013. szept. 28. 15:41
1/5 anonim válasza:
Èn tudnèk neked beàlitani!
Attol füg groupmanager van akor kõnyülesz de ha pex azz
kicsit hùzossabb!
2/5 anonim válasza:
Heló. Én be tudom állítani. Van kész groupjaim mysql-re is! Ha érdekel írj egy ém-et és elküldöm a standard konfigot. Groupmanager alapján lett megírva :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de már 2 nap kutatás után megcsináltam magam :)de ha a fordításban tudnátok segíteni azt megköszönném :)
2013. szept. 30. 14:09
4/5 anonim válasza:
Azt nem vállalom, de magát a forrást kellene fordítani az thiszem.
5/5 anonim válasza:
No, utána néztem.
plugin.yml-ben vannak a felsorolt lehetséges commandok, és ot van a leírás mellette. DE minek akarod lefordítani? Mert teljesen felesleges meló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!