Hogyan kell minecraft szervert üzemeltetni?
Figyelt kérdés
Találtam egy oldalt ahol lehet havi szinten bérelni szervert. De sehol nem írják ha megrendeltem mégis hogyan tovább. (még nem tettem meg) küldtem nekik egy emailt pár kérdéssel és a lényeges kérdéseket kikerülték. szóval ugyanott vagyok ahonnan elindultam. Egyáltalán milyen fájlt keressek? A parancsokat nagyjából tudom.2013. szept. 28. 13:53
1/3 anonim válasza:
Nem túl bonyolult, csak egy olyan gép kell amin van Java és utánna csak a minecraft.net-ről vagy bukkit.org-ról letöltött szervert futtatod.
2/3 anonim válasza:
dl.bukkit.org
Feltöltöd ftp-n, aztán webadminból elindítod. Tök könnyű.
Ha kicsit el akarsz mélyülni benne jobban vedd górcső alá az mymyadmin-t (mcma). Hasonló fut a legtöbb szervergépen.
3/3 anonim válasza:
na igen. a gyári jar fájlt ne írd felül. A mellé tedd be a craftbukkit jar-t és webről válaszd ki hogy craftbukkit (mcma)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!