Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik ez a játék?

Melyik ez a játék?

Figyelt kérdés

Először is nagyon régi.

A lényege az volt hogy egy járművel voltunk, de nem láttuk mert belsőnézetes volt, de persze kormányt meg ilyesmit sem láttunk. Nagyon egyszerű felépítésű pályákon kellett zászlókat gyűjteni, asszem kékeket, és voltak piros zászlók, azt meg az ellenségnek kellett gyűjteni. Voltak összeszedhető tárgyak, Pl. rugó amivel ugrani lehetett magasabb helyekre. A földön voltak csapdák, pl. belementél és lelassultál, vagy megfordultál.

Lehet nem pontos a leírás, de aki tudja melyik ez a játék azt nagyon kérem írja le.

Előre is köszönöm.

2013. szept. 27. 21:42
 1/4 anonim válasza:
Ilyennel rókásba játszottam :D Tudom milyenre gondolsz, csak nem tudom ugyanaz a fajta-e :D
2013. szept. 29. 23:54
 2/4 anonim válasza:

Előző vagyok. És ha a rókás volt, akkor Crash (Bandicoot) Nitro Kart volt a neve.

[link]

2013. szept. 29. 23:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem ez az. Mindegy, szerintem már sosem lesz meg.
2013. szept. 30. 19:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Megtaláltam. A játék neve HOVER.
2015. ápr. 14. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!