Aki sok játékkal játszott vagy ismer az ide le tudja írni a jellemzők alapján?
Figyelt kérdés
Szóval akármi olyasmi féle játék ami multiplayer féle azaz lehet kliens mmorpg ... többe emberrel lehet játszani csoportokba (klán céh szövetség..) és lehet benne fejlődni vagy fejleszteni.( ha akármelyik jelző jellemzi azt amit ismersz azt írd le!:)2013. szept. 26. 09:25
2/7 A kérdező kommentje:
azon gondolkoztam is, csak nem tudom melyik szerveren van sok magyar és honnan lehet letölteni, tudsz adni linket?
2013. szept. 26. 09:36
3/7 anonim válasza:
mmohut.com <- itt talalsz ingyen mmokat
WoW-hoz rengeteg tort szero van, gondolom nem akarsz az eredetire fizetni, talan kiprobalhatod a Tauri-t, ott vannak magyarok
4/7 A kérdező kommentje:
igen a taurit ajánlották nekem, csak nem tudom honnan lehet leszedni, linkelni nem tudod honnan szedhetem le?
2013. szept. 26. 10:54
5/7 anonim válasza:
[link] itt minden szépen le van írva, jó szórakozást:)
6/7 anonim válasza:
Metin2. Rengeteg magyar szervere van. A hivatalossal annyira nem érdemes játszani, csak akkor, ha szeretsz 3-4 évet eltölteni egy helyben állással. :D
7/7 A kérdező kommentje:
5. melyik patchet szedjem le onnan?
2013. szept. 27. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!