Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The Sims 2 magyarosítás Win7...

The Sims 2 magyarosítás Win7 64bit-en?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Leszedtem a Sims 2-t, de angol nyelven, mert magyar normálisan működőt nem találtam. Van egy magyarosítás, ami annyi, hogy át kell írni valamit regeditben. Pontosabban úgy, hogy bemegyek a HKEY_Local_MACHINE-be, és ott a softwareba, és ott kéne egy EA Games mappának lenni, de nincs. Nem tudom bemagyarosítani. Aki tud megoldást az írja le pls!
2013. szept. 25. 21:43
 1/3 anonim válasza:
Nos. Van egy weboldal a hivatalos magyarosításról. Nem 100% de én ezt használom. Ott annyi az egész, hogy kikeresed a Sims 2 mappáját és oda feltelepíted. Link: [link] Örülök ha segíthettem.
2013. szept. 26. 13:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Bocsi, de nem segítettél. Mivel nem szeretnék egy házilag csinált nem 100%os magyarítást használni.
2013. szept. 26. 14:44
 3/3 Csori96 ***** válasza:

A játékmagyarítások 90% házilag készített, és általában mérföldkövekkel jobbak a hivatalos fordításoknál. (Nem magyarosítás, hanem magyarítás!)

A regedites módszerben nem tudok segíteni, de ha magyarul szeretnél játszani, akkor:

1. Vedd meg a játékot magyarul!

2. Töltsd le a játékot magyarul!

3. Rakd fel valamelyik kiegészítőjét, amely tartalmaz magyar nyelvet! (eredeti/virágbolti)

2013. szept. 27. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!