Hogyan lehet ezt megoldani a Remember Me-ben?
Figyelt kérdés
A Johhny Greenteeth-es résznél vagyok, amikor szinkronizálni kell azt az akna hatástalanítót. Elvileg csak elég gyorsan kell kattintgatni a bal egérgombbal a shift lenyomása mellett ugye? Mi van akkor, ha nem tudok elég gyorsan kattintgatni? Ha igen, akkor elég nagy gond van, mert marhára nem kattintok elég gyorsan. Netes kattintás számlálón fél perc alatt 408 jött ki, az miért nem elég? :D#Remeber Me #Remember me végigjátszás
2013. szept. 25. 00:11
1/2 A kérdező kommentje:
Másodszorra már 472 úgy, hogy a végén lelassítottam, nehogy megnyomjam a restart gombot. :D
2013. szept. 25. 00:13
2/2 A kérdező kommentje:
Az E betűt kell nyomni. :D De hülye vagyok...
2013. szept. 25. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!