Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A GTA IV-ben a kabrió tetős...

A GTA IV-ben a kabrió tetős autóknak a tetejét fel lehet hajtani? Vagy esetleg az EFLC-ben? Pc-s vagyok.

Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 08:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet felhajtani.
2013. szept. 24. 11:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Pedig lehet, láttam videóban, amin PC-n játszottak...
2013. szept. 24. 11:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Az időjárástól függ, hogy fenn van-e a tető. Nem te választod meg, hanem automatikus.
2013. szept. 24. 12:30
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi! De valahogyan csak fel lehet, mert a videóban is jó idő volt, megnyomott valamit, és felment a tető, de az időjárás jó volt :D De azért köszi :)
2013. szept. 24. 13:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Talán vmi patch. Nézd meg annak a bizonyos videónak a leírását. Ha nincs, kérdezz rá a feltöltőre.
2013. szept. 24. 14:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Az nem patch -.-

Mod-ja volt neki énis láttam meg olyan is van hogy rendőr lehetsz,beülhetsz mások mellé (nem csak taxiba) de többezer MOD van hozzá a videó alatt lehet belinkelte vagy kiirta a mod nevét...

2013. szept. 24. 15:02
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát, amit én láttam nem linkelt semmit, se MOD-ot, se semmit. Azt hiite, hogy egy egyszerű gombkombináció lesz, de nem XD
2013. szept. 24. 15:27
 8/9 XboxGamerID:77034977 válasza:
Fel-le lehet hajtani a tetőt a H gomb segítségével amit hosszasan kell nyomni ameddig el nem kezdi a tetőt lecsukni illetve felnyitni.
2015. aug. 6. 10:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Az a GTA V-ben van. Azaz hogy mindenki megértse. GTA 5.

A srác a GTA IV-ről kérdezett. Azaz GTA 4.

Azért a két játék között elég nagy különbség van :d

2015. nov. 1. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!