Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki írna a WoW-ról valamit?

Valaki írna a WoW-ról valamit?

Figyelt kérdés
pl. hogy hol lehet ezzel játszani, mert úgy hallottam, h jó játék, de semmit nem tudok ról.
2009. nov. 6. 14:16
 1/7 anonim ***** válasza:

nos, origi játékkal:nagyon jó élveztetes, én szeretem nagyon, világszerte több millióan játszák, ez a legnépszerűbb internetes játék+autopatch

cracked:tele van bugokkal, magadnak kell a patcheket letölteni, rossz serverbeállítások mindenütt(euroserver, tauri)

ha rámhalgatsz megveszed mert érdemes:D

2009. nov. 6. 14:37
 2/7 A kérdező kommentje:
mennyibe kerül és hol lehet megvenni? mostmár nagyon érdekel, még félrerakott pénzem is van :)
2009. nov. 6. 15:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Ingyé letölthető az alapkliens + a kiegészítők is, viszont előfozetési díja van ami havonta kb 2500-3500 között mozog.
2009. nov. 6. 15:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Van egy paródiája a www.aoedipus.neten.
2009. nov. 6. 19:22
 5/7 anonim ***** válasza:

ha eredetin akarsz játszani birkózz a pénzel, a feltöltő kártyákkal, v a bankkártyáddal , a szerver fizetéssel...

ha meg törtön akarsz akk még jobban szenvedni fogsz a bugokkal és a hibákkal...ja a legfontosabb legyen akarat erőd mert ha nincs annyira a hatalmába kerít h már nem bírod abba hagyni és cseszheted a jövőd, kivéve ha ellent tudsz állni...

hidd el nekem, én nem rosszat akarok mondani de én is játszottam vele és velem ez történt, szerencsére időben ki tudtam belőle szokni.

2009. nov. 6. 22:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne fektess bele túl sok időt/pénzt, mert bekockulsz.
2009. nov. 7. 17:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem játssz vele énis játtszok már 5 éve és a küzhiedelemmel NEM kockultam be,épp egyetemre járok éés van időm tanulni NEM lett belől antiszoc kocka aki csak a játékra figyel,Viszont a játék nagyon élvezetes főleg ha jó társaságba keveredsz!:)
2010. jan. 16. 21:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!