Metin2.hu? Wp sura építés-bővebben lent
Már egy ideje abbahagytam a játékot (75-ös WP-m volt) De leírom amit tudok :)
1.M: Elvarázsolt Penge
2.M:Elvarázsolt Vértezés
3.M: Félelem
Kezdésnek lv35-n állj meg, húzd ki a penge+vértezést minimum m5-ig, addig map2-n farmolgass.
Ha már kellően meggazdagodtál vegyél valami komolyabb FMS+9-et (nekem 34ák-s +9-es volt)+cuccokat lv55-re.
Meg persze csináld a lovas küldiket is hogy map2-n warlóval tudj metint ütni.
LV35-n ezeket tod farmolni:
Map2:
-Fekete metin (25)
-Sötétség metin (30)
-Féltékenység metin (35)
-Brutális kapitány (sajna nagyon ritkán ad lélekkövet)
-Yongbi sivatag:
-Lélek metin (40)
-Árnyék metin (45) Ha már eléggé jó cuccaid vannak lv35-ön ennek is mennie kell.
Bossok:
-Könnyű majom kaziban: Sziklamajom
-Közepes majom kaziban: Gyalogló majom
Aztán go fel lv 55-re :) így már 3M-es skillre olvashatsz kk-t. Ezen a szinten a következőket érdemes farmolni:
Yongby siv:
-Keménység metin (55)
Sohan hegy:
-Ördög metin (55)
Ork völgy:
-Főork
Nehéz majom kazi:
-Majom fejedelem (+ a terembe az össz majom)
Ezen a szinten nagyon könnyű meggazdagodni, jó cuccokat szerezni. Ha már megvannak a G-s skillek, jó cuccok, pro ló akár szellem erdőbe is farmolhatsz. Meg néha vörös erdőbe tolvaj kesztyűt szerezni. Csak ott vigyázni kell mert a nagyobbak általában leütnek lvl75 alatt a 90-es metinről :P
Én így húztam a wp-met, elég jó cuccokra tettem szert ezáltal (harci vadkan, 34ák-s fms+9,misztikus+9,5optos mennyei k. karos, min. 1500tp-s cuccok, ébenfa füles +9,stb)
Talán ha nem mentem volna fel 75-re még mostanság is játszanék mert annyira szerettem lvl55-n farmolgatni :)
Ha volna valami kérdésed írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!