Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ellopták BattleNet account-oma...

Shaco kérdése:

Ellopták BattleNet account-omat. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Hali, még tavaly megvettem a Diablo 3-at online paypallal egy gmail re regisztrált Bnet accountra amin rajta volt a Diablo 2 is. Na most nyáron játszottam is sokat, de amikor a suli kezdődött egyre kevesebbet ültem a gép elé. Egyik nap nézegettem az emailokat és meglepően sok jött a Blizzardtól. Megnéztem és a naggya 'Account has been locked' szoval valaki megprobált belépni de sokszor nem sikerült neki. Ez még oké lett volna mert jelszót változtatok és megoldva... Viszont az egyik más volt, és itt kezdődött a baj. 'e-mail changed for the account' néven jött és amikor megnyitottam meglepve olvastam hogy az accountomat a ******@gmail.com ról átrakták a ******@hotmail.com ra, így hiába próbálom a rendkívül okos bnet recoveryt használni ha nem tudok belépni az emailra. Na elkezdtem keresgélni hogy hogyan bizonyítsam be hogy az enyém az account de nem sokra jutottam. Valakinek volt már ilyesmi? Jól jönne a segítség mégiscsak tobb mint 10 ezer forintom van rajta. (ja ne gyertek hogy venni kellet volna authenticatort meg az Marketről lelehet szedni...akkor még nem volt a marketen és nem fért bele +2000 ért egy authemticator.

Válaszokat, segítséget várom előre, köszönöm!

2013. szept. 23. 16:03
 1/2 anonim ***** válasza:

irsz a supportnak, mas opciod nincs

a jatek vasarlasarol nem maradt meg semmid? a paypalon sincs megmaradva a vasarlas?

2013. szept. 23. 16:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Egy email van a paypal vásárlás ról :s irtam a support@bnet.com nak de szarnak a fejemre szerintem :/
2013. szept. 24. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!