S. O. S. A Wildlife Park 2 játékban vannak dolgok amik nem világosak, tudnátok segíteni? (több lent) (a játék angol)
1.hogyan lehet pénzt szerezni? 2.az itatókat hogy lehet megtölteni? 3.amikor megveszem a zöldség/hal/hús/gyümölcskosarakat nem rak bele kaját azt hogy lehet bele tenni? 4.azok az emberek(úgy tudom idomítók) tanítják az állatokat?és a területük oda a bójákig terjed? 5. amiket lerakunk (dolgok) azokat el lehet mozdítani? 6.hol tudnám megnézni(magyarul) hogy melyik állatnak mire van szüksége?(nagyjából értem de egy csomó dolgot nem tudok angolul) DE HA VALAKI LEÍRNÁ NEKEM NAGYON HÁLÁS LENNÉK
ha valaki segít az előre nagyon köszönöm
Azt hiszem le kell rakni 3 ilyen épületet vagy mit, és ott be kell kapcsolgatni, hogy mit termeljen, vagy nem tudom, valami ilyesmi (már rég játszottam) :)
4. Szerintem igen :)
5. Igen
6. Hát, pl. próbáld meg fordítókon, vagy nézd kérj segítséget valakitől aki jó angolból ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!