Mennyibe kerülne egy olyan gép amin a mostanáig megjelent játékok mennének médiumon?
Figyelt kérdés
a BF4 nem tudom megoldható-e, bár az low beállítások mellett is biztos jól nézne ki
olyan 130ezrem van rá
2013. szept. 22. 21:33
1/2 anonim válasza:
Monitor, merevlemez, ház, egér, billentyűzet, hangfal, optikai meghajtó nélkül már szerintem kellemes gépet rakhatsz össze, ha okoson csinálod. De szerintem érdemesebb egy high-os gépet venni. Lassan itt a karácsony.
2/2 anonim válasza:
Monitorral vagy anélkül? Mindenesetre ebből a pénzből már nagyon jó kis gépet lehet összedobni játékra is, csak ajánlani tudom a prohardver fórumának 'Milyen asztali gépet vegyek?' nevű topikját, ahol sok segítséget fogsz kapni ez ügyben hozzáértő emberektől.
Csak írd be az összeget és hogy mire használnád pontosan, ők pedig összeraknak neked néhány jó lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!