LoL-ban S4-től ismét lesz úgy, hogy az első 10 ranked meccsben besorol téged?
Lehet hogy változtatnak a ranked rendszeren,még nem lehet tudni.
Igen a lengyelek a hibái mindennek.Véletlenül sem azért vagy bronz IV mert béna vagy.
Bár tetszik nekik a rendszer, fognak egy rakatot változtatni rajta s4ben. Az biztos, hogy nullázni fogják a besorolásod, de figyelembe veszi majd az előző szezont is, ha ezt a részét nem törlik. A kérdés nálam az, hogy MMR-el mit csinálnak majd.
Igaz, hogy a bronzba, nem csak a csapat miatt kerül az ember, az egyén is hibás. De hiába fejlődik maga a játékos, ha a csapattársai nem teszik ezt.
Elohellhez pedig pár tipp:
-Ne szidjad a csapattársaid, főleg ne kifele. Csak szétbarmolod a csapatot. Ha a meccs elején szidod a csapatot, azzal 5 embert küldesz a sírba. Flamelni fogtok, és nem koncentráltok a játékra, és közben akár afkoltok is.
-Ha 1 ember nem is tud lecarryzni egy gamet, 2 már talán, menj duoba.
-Nincs vesztes játék amíg áll a nexus. Surrendelni nem szabad.
-Nem lopjuk be a másik pickjét, és nem menőzünk a divisionnal. Meglehet azt tárgyalni.
Nem minden lengyel noob, csak sokan akik kiteszik a Pl-t. De ők is a flamelés miatt lesznek olyanok, amilyenek.
Biztosan fognak rajta változtatni.
Én is B4-ben vagyok, és mindenhol lengyel. Direkt leszarják, hogy nem érted mit beszélnek, ha mondod nekik, hogy beszéljenek (LEGYENEK SZÍVESEK) angolul, még visszaszólnak, hogy szólásszabadság van (múltkor ez volt...). Rengeteg meccset vesztettem lengyelek miatt, mert egyszerűen nem tudnak a többivel csapatosan játszani!
Már bocsánat de ez nagyon idegesítő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!