Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Starcraft 1 kérdés?

Starcraft 1 kérdés?

Figyelt kérdés
Melyik épület hogyan segít nekem? A fő épületnél rájöttem, hogy lényeket termel, de a többit nem tudom.

2013. szept. 22. 13:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Zerggel vagy ugye?Házakat kell építened és a lárvák amik vannak főház körül,azokból képezed a szörnyeket,de csak akkor birod ha meg van a ház,vagy éppen fejlesztés,írj rám ha gondod van még!(Kicsit ismerem a játékot mert régen játszottam sokat,de azért tudok segíteni még). :)
2013. szept. 22. 14:53
 2/2 Chruser ***** válasza:

Ezt nagyon nehéz érthetően elmagyarázni ha még most látsz először stratégiai játékot.

Felteszem a StarCraft 1-ről van szó, ott azt javasolnám, hogy kezdd el a kampányt, az majd csak segít belejönni, egyébként a játék elsőre nagyon nehéznek tűnhet, a legtöbb embernek sok idő is kell, mire belejön, játszani kell vele sokat :)

Ha pedig esetleg a StarCraft 2-ről lenne szó, akkor ott van a rengeteg segítség a menüben, meg tutorial pálya, meg még a battle.net-en is vannak netes tutorialok, meg videók.

2013. szept. 22. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!