World of Tanks-ban szerintetek milyenek lesznek a japán harckocsik?
Figyelt kérdés
Láttam megvan már a full közepes ág és egy könnyű ág ötösig. Így elsőre mi a véleményetek róluk? Előre is köszönöm a válaszokat.
2013. szept. 20. 14:54
1/10 anonim válasza:
Gondolom a nagyobb szinteken(7-8-9-10) már csak olyan tankok lesznek amik papíron léteztek.Meg mivel a WoT kelet felé nyit ezért gondolom jó tankok lesznek.Vagyis gondolom jobbak mint a britek.
2/10 Henrik2001 válasza:
szerintem meg kamikaze-ra is használták őket és ezért jó lesz a páncéljuk de szerintem nem lesz túl jó a lövegük
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Amúgy azt nem lehet tudni, hogy ez a patch mikor fog kb érkezni?
2013. szept. 27. 21:30
4/10 anonim válasza:
Jövő héten kellene elvileg. De mindig csúszik szóval ezt nem lehet megmondani.Jó példa erre a teszt szerver 5 napot csúszott.
5/10 A kérdező kommentje:
A 8.9-ben csak az új német páncélvadászok érkeznek nem? Azt mondják a japánok a 9.0-ban érkeznek kb 2014 elején legalábbis ezt olvastam.
2013. okt. 27. 21:34
6/10 -.-.-.-.-.-.-wat? válasza:
Igen 8.9-ben lesznek japánok de elvileg a 9.0 egy hónappal a 8.9re ki is jön
8/10 A kérdező kommentje:
Hát végül is a 8.9-ben is lesz már egy japán harckocsi a Chi-Nu Kai. :)
2013. okt. 28. 12:56
9/10 A kérdező kommentje:
Ma jött ki a teszt szerver. Aki esetleg próbálta az tud róluk így elsőre valami véleményt alkotni?
2013. dec. 5. 21:51
10/10 A kérdező kommentje:
Ma érkeztek meg. Vélemények?
2013. dec. 23. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!