Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft 1.6-ban behülyült a...

Minecraft 1.6-ban behülyült a nether portalom mit csináljak vele? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Megépítettem a házam alá és egszer amikor kijöttem,nem oda rakott vissza,hanem egy véletlenszerűen legenerált portalhoz rakott ki.Mit tegyek hogy újra a házam alá téjrek vissza majd a netherből.(Am beraktam egy kicsi feljavításra a bukkitos szerveremre,és utána hülyült be)

2013. szept. 19. 13:10
 1/4 anonim ***** válasza:
A szervereken szokott ilyen történni.Megoldása sajnos nincs ezvelemis megtörtént.
2013. szept. 20. 20:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát az baj!De az egyik nincs messze,tehát vasúttal megoldhatnám,de úgy lenne kényelmes,ha ugyanoda térhetnék vissza.
2013. szept. 21. 14:01
 3/4 anonim válasza:
Ha azt mondod nincs messze akkor üsd ki a portált amikor kijössz belőlle és akkor elvileg a házad alatt levőhöz kellene teleportálnia .)
2013. szept. 21. 15:05
 4/4 A kérdező kommentje:

Áhh,ha ilyen egyszerű lenne!Am igen próbáltam már,csak a makacsfejű mindig odagenerálja magát.Ja,és észrevettem hogy 1.6 óta új a launcher ott van a "Development Console" és ott ilyeneket írt ki amikor léptem ki a worldből(singleplayerben) : saving chunks for world/Overworld world/Nether world/TheEnd .

Ilyenek a bukkitos szerveremen vannak!

Ez tud vmiben segíteni?

2013. szept. 23. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!