Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért szórakozik a Ps3-am-on...

Miért szórakozik a Ps3-am-on az internet?

Figyelt kérdés
Heló ! Nem tudom, hogy tudtok-e segíteni, vagy , hogy fogok-e egyáltalán választ kapni, de lenne egy kérdésem! Nekem van egy Ps3-am, és Wifin keresztül használtam egy 1Mb-os internettel. Tökéletesen működött, töltött mindent rendesen , frissítéseket, meg demókat, stb... egészen eddig. Elköltöztem , itt 20Mb-os internetem van, és hiába csatlakozik fel a Wifire, egyszerűen 230 percet ír, egy 400 Mb.os frissítésre, amit végül le se tud tölteni. A Demókat se tölti, se semmit, pedig 80%-os a jelszint, és már minden beállítással próbáltam ... Mi lehet a probléma ?

2013. szept. 18. 21:06
 1/9 anonim ***** válasza:
A gond az hogy wifizni akarsz... lan kábelt használj
2013. szept. 18. 22:04
 2/9 TaKy99 ***** válasza:

Tény, kábelen stabilabb a kapcsolat :)

Wifin:

1. Nézd meg, a környéken milyen routerek zavarhatnak be, melyik csatornát használják, állítsd a legkevésbé leterhelt csatornára. Bővebben: [link]

2. Nézd meg, hogy a PS3 nincs-e leárnyékolt szekrényben (fém burkolat) esetleg nagyobb fémtárgy, esetleg vasbeton háló a router és a PS3 között.

3. A router antennája (ha egyáltalán van neki) merőlegesen álljon a PS3-ra. (Az antennából a hullámok az antenna vonalával párhuzamosan húzódnak...

2013. szept. 19. 08:36
 3/9 A kérdező kommentje:

Nincs semmi ami leárnyékolja, ott van mellette az XboX is, és az tökéletesen működik...

Kipróbáltam kábelen keresztül is, és tényleg működik. Csak az se 100%-os. Mert amikor a frissítéseket tölti le, akkor minden oké, de pl, a a Store-ba akarok belépni, akkor azt írja Network errorr ... Nem hiszem el , hogy mindig el kell valaminek romlania .... Az meg a másik, hogy az se állapot, hogy ha Ps-ezni akarok, akkor húzzam ki előbb a TV-ből a kábelt, majd ha végeztem, dugjam vissza a dekóderbe azt a szart .... Áh ,szar az egész !

2013. szept. 20. 08:49
 4/9 TaKy99 ***** válasza:

"Mert amikor a frissítéseket tölti le, akkor minden oké, de pl, a a Store-ba akarok belépni, akkor azt írja Network errorr ..."

Akkor nem a wifi hálózatoddal van a gond. Ha sokáig csinálja, érdemes rákérdezni a PS ÜF-en. [link]

"Az meg a másik, hogy az se állapot, hogy ha Ps-ezni akarok, akkor húzzam ki előbb a TV-ből a kábelt, majd ha végeztem, dugjam vissza a dekóderbe azt a szart"

Gondolom a HDMI csatlakozóra gondolsz. Ha ezen változtatni akarsz, két választásod van, egy drága és egy még drágább:

A.) 5 ezertől 45ezerig: veszel egy HDMI közösítőt (létezik gombos és automata átkapcsolású is)

B.) +100ezer Vedszel egy olyan TV-t amin több HDMI bemenet van. (Az újak már mind ilyenek.)

2013. szept. 20. 10:14
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ ! De (Lekopogom) egyenlőre működik minden. Persze kábelen keresztül. Nem tudom mi volt ez a network error, de már nem csinálja, legalábbis a Store-ban nem, de ha pl. a Home-ba akarok belépni (nem tudom mi az) akkor is ezt írja ...

Ja, nem a HDMi kábelre gondoltam, hanem az internet kábelre, az UTP kábelre vagy mire. Mert ha mondjuk töltök egy játékot, akkor addig ha akarnám se tudnám átkapcsolni tévénézésre mert éppen a PS-ben vana kábel :/...

De köszönöm a válaszokat ! :)

2013. szept. 21. 08:20
 6/9 TaKy99 ***** válasza:
??? ezt az utp dolgot nem értem. egy routeren több kimenet van. dug be egy másik kábelel a tv-t. vagy ha az a baj, hogy messze van. vegyél 3000-ért egy ethernet switchet. az ketté osztja neked a netet.
2013. szept. 21. 11:39
 7/9 A kérdező kommentje:

A Routeremen 3 kábeles csatlakozási felület van. 2 csatlakozóba van beledugva a 2 tv dekóder, a harmadikba pedig a számítógép.

De mi ez a megosztás ? Olyan mint, amikor a telefonvonalat osztom meg azzal a kis kütyüvel, hogy 2 telefon üzemeljen egyszerre ?

2013. szept. 22. 07:09
 8/9 TaKy99 ***** válasza:

m.arukereso.hu/?c=3145

így van. csak ez a kábeles netet osztja több fele. 2000 ft-tól már kapsz.

2013. szept. 22. 08:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Rendben ! Köszi Mindent !
2013. szept. 23. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!