Miért szórakozik a Ps3-am-on az internet?
Tény, kábelen stabilabb a kapcsolat :)
Wifin:
1. Nézd meg, a környéken milyen routerek zavarhatnak be, melyik csatornát használják, állítsd a legkevésbé leterhelt csatornára. Bővebben: [link]
2. Nézd meg, hogy a PS3 nincs-e leárnyékolt szekrényben (fém burkolat) esetleg nagyobb fémtárgy, esetleg vasbeton háló a router és a PS3 között.
3. A router antennája (ha egyáltalán van neki) merőlegesen álljon a PS3-ra. (Az antennából a hullámok az antenna vonalával párhuzamosan húzódnak...
Nincs semmi ami leárnyékolja, ott van mellette az XboX is, és az tökéletesen működik...
Kipróbáltam kábelen keresztül is, és tényleg működik. Csak az se 100%-os. Mert amikor a frissítéseket tölti le, akkor minden oké, de pl, a a Store-ba akarok belépni, akkor azt írja Network errorr ... Nem hiszem el , hogy mindig el kell valaminek romlania .... Az meg a másik, hogy az se állapot, hogy ha Ps-ezni akarok, akkor húzzam ki előbb a TV-ből a kábelt, majd ha végeztem, dugjam vissza a dekóderbe azt a szart .... Áh ,szar az egész !
"Mert amikor a frissítéseket tölti le, akkor minden oké, de pl, a a Store-ba akarok belépni, akkor azt írja Network errorr ..."
Akkor nem a wifi hálózatoddal van a gond. Ha sokáig csinálja, érdemes rákérdezni a PS ÜF-en. [link]
"Az meg a másik, hogy az se állapot, hogy ha Ps-ezni akarok, akkor húzzam ki előbb a TV-ből a kábelt, majd ha végeztem, dugjam vissza a dekóderbe azt a szart"
Gondolom a HDMI csatlakozóra gondolsz. Ha ezen változtatni akarsz, két választásod van, egy drága és egy még drágább:
A.) 5 ezertől 45ezerig: veszel egy HDMI közösítőt (létezik gombos és automata átkapcsolású is)
B.) +100ezer Vedszel egy olyan TV-t amin több HDMI bemenet van. (Az újak már mind ilyenek.)
Köszönöm a választ ! De (Lekopogom) egyenlőre működik minden. Persze kábelen keresztül. Nem tudom mi volt ez a network error, de már nem csinálja, legalábbis a Store-ban nem, de ha pl. a Home-ba akarok belépni (nem tudom mi az) akkor is ezt írja ...
Ja, nem a HDMi kábelre gondoltam, hanem az internet kábelre, az UTP kábelre vagy mire. Mert ha mondjuk töltök egy játékot, akkor addig ha akarnám se tudnám átkapcsolni tévénézésre mert éppen a PS-ben vana kábel :/...
De köszönöm a válaszokat ! :)
A Routeremen 3 kábeles csatlakozási felület van. 2 csatlakozóba van beledugva a 2 tv dekóder, a harmadikba pedig a számítógép.
De mi ez a megosztás ? Olyan mint, amikor a telefonvonalat osztom meg azzal a kis kütyüvel, hogy 2 telefon üzemeljen egyszerre ?
m.arukereso.hu/?c=3145
így van. csak ez a kábeles netet osztja több fele. 2000 ft-tól már kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!